Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

????

Rekisterin nimi

happyjuice.eun asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt happyjuice.eun asiakkaaksi, ostanut happyjuice.eusta tuotteita ja/tai osallistuu happyjuice.eun järjestämään tilaisuuteen. Rekisteri on välttämätön tilausten käsittelylle ja toimitukselle asiakkaalle.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on happyjuice.eun asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää happyjuice.eun toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää happyjuice.eun omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. happyjuice.eu saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan happyjuice.eun asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

happyjuice.eulla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle.

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida happyjuice.eun järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide on peruuttamaton, emmekä voi palauttaa poistettuja asiakastilejä.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tilausten Postin seurantatiedot

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan happyjuice.eun käytössä, paitsi happyjuice.eun käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella, johon on pääsy vain tunnuksen omaavalla happyjuice.eun työntekijällä. Kaikki rekisteriin yhteydessä olevat tietokoneet on myös suojattu tehokkaasti.  

Minun oikeuteni?

Asiakkaana sinulla on oikeus:

Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista

Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista

Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus tai oikeus.

Voit pyytää happyjuice.eun järjestelmiin tallennetut tiedot itsellesi ottamalla yhteyttä sähköpostilla: info@happyjuice.eu.

Käytetäänkö kaupan sivuilla evästeitä ja mitä ne ovat?

Happyjuice.eu käyttää evästeitä (”cookies”) ja muita vastaavia tekniikoita, kuten selaimen paikallista varastoa (“local storage”). Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Evästeillä ja muilla tunnisteilla on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa tunnisteen. Käytämme näitä tekniikoita toimintojen toteuttamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen.

Toiminnallisia evästeitä ja paikallista varastoa käytetään mm. asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen, toimitusaika-arvioihin ja ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden ja paikallisen varaston käyttö ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista. Palvelimen asettamat toiminnalliset evästeet ja paikallisen varaston muuttujat säilyvät selaimessa 15min-24kk, ellei niitä erikseen poisteta selaimen asetuksista. Sivustolla käynti asettaa evästeet ja paikallisen varaston muuttujat uudelleen selaimen sen salliessa.

Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen. Myös tunnisteet, jotka on yhdistetty asiakkaaseen jollakin tapaa, käsitellään henkilökohtaisena tietona. Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käytettyjen tunnisteiden voimassaoloaika on 30s-24kk.

Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin ja myyntiin liittyvässä analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua.

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Analytiikka- ja personointitarkoituksiin käytetty tieto on anonymisoitua tai pseudonymisoitua aina mahdollisuuksien mukaan. Vain me pystymme yhdistämään käytetyn pseudonymisoidun tiedon nimeesi.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

Analytiikka- ja tilastointikumppaneille

Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa

Tullille, tuotteita verottomana ostettaessa

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

  • Ale! Laurin Lauantai tuotepaketti

    ”Laurin lauantai” – Tuotepaketti

    78.46
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 76.89
    7 - 12 75.32
    13 - 24 73.75
    25 - 36 72.18
    37 + 70.61
  • Ale! Maisan Viikonloppu tuotepaketti

    ”Maisan mökkireissu” – Tuotepaketti

    651.55
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 638.52
    7 - 12 625.49
    13 - 24 612.46
    25 - 36 599.43
    37 + 586.40
  • Ale! Matin Merikontti tuotepakkaus

    ”Matin merikontti” – Tuotepaketti

    1,165.93
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 1,142.61
    7 - 12 1,119.29
    13 - 24 1,095.97
    25 - 36 1,072.66
    37 + 1,049.34
  • Ale! Vilman Viikonloppu

    ”Vilman viikonloppu” – Tuotepaketti

    325.77
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 319.25
    7 - 12 312.74
    13 - 24 306.22
    25 - 36 299.71
    37 + 293.19
  • Ale! Hartwall Cool Grape 108 lavaa

    108 x Hartwall Cool Grape 5,5% 24×0,33L

    1,436.40
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 1,407.67
    7 - 12 1,378.94
    13 - 24 1,350.22
    25 - 36 1,321.49
    37 + 1,292.76
  • Ale! Lapin Kulta 108 lavaa

    108 x Lapin Kulta 5,2% 24×0,33L

    1,116.29
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 1,093.96
    7 - 12 1,071.64
    13 - 24 1,049.31
    25 - 36 1,026.99
    37 + 1,004.66
  • Ale! Slots guld 108 lavaa kaljaa

    108 x Slots Guld 5,9% 24 x 0,33L

    1,004.45
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 984.36
    7 - 12 964.27
    13 - 24 944.18
    25 - 36 924.09
    37 + 904.01
  • 1795 Original Czech Lager 4,7%

    1795 Original Czech Lager 4,7% 24×0,33L

    15.99
    Määrä Alennettu hinta
    3 - 6 15.67
    7 - 12 15.35
    13 - 24 15.03
    25 - 36 14.71
    37 + 14.39