Usein kysytyt kysymykset

Vaikka pyrimme aina tekemään verkkokaupastamme mahdollisimman helppokäyttöisen ja selkeän on sinulle voinut silti tulla kysymyksiä tuotteisiimme tai tilauksen tekemiseen liittyen. Olemme koonneet usein kysytyt kysymykset- sivullemme erilaisia kysymyksiä, mitä olemme asiakkailta saaneet. 

Nikotiinittomat vapet ovat täysin laillisia Suomessa. Voit siis huoletta tilata verkkokaupastamme nikotiinittomia vapeja ja nauttia maukkaista höyryistä!

Yritä tehdä tilausta toisella selaimella tai toisella laitteella. Myös välimuistin tyhjentäminen voi auttaa. Ongelmatilanteissa ota yhteys aspa(at)happyjuice.eu. Tarkistamme tilanteen pikimmiten ja autamme sinut eteenpäin tilauksessa. 

Mikäli olet jo tilannut tuotteen, et voi muuttaa tilausta itse. Mikäli haluat muuttaa tilaustasi, tulee sinun olla yhteydessä asiakaspalveluun: aspa(at)happyjuice.eu. Mikäli tilaus on jo käsitelty ja lähetetty, ei tilausta voi muokata. 

Käsittelyaika meillä on noin 1-4 arkipäivää. Pyrimme käsittelemään lähetyksen mahdollisimman pian. Mikäli käsittelyaika on ylittynyt, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valitettavasti nouto varastoltamme ei ole mahdollista.

Nikotiinittomat vapet ovat turvallisia käyttää. Lue tilaamasi tuotteen mukana tuleva ohje ja noudata siinä olevia ohjeita. Mikäli tilaamasi tuote on viallinen, lopeta sen käyttö heti ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valitettavasti emme myy nikotiinillisia vapeja Suomessa. Suomessa uuden lainsäädännön takia nikotiinillisia vapeja ei voi enää myydä.

Kun olet käyttänyt vapen loppuun, voit kierrättää sen elektroniikkakierrätysisteessä.

Puffien määrä vapessa vaihetee aina mallin mukaan. Verkkokaupassamme myytävien vapejen puffimäärä vaihtelee 700 ja 1500 välillä.