Onko Vapesoul paras sahkotupakka

Vapesoul – Paras sähkötupakka?

Tässä artikkelissa tulemme käymään läpi Vapesoul sähkötupakkaa. Kuten millaisia malleja sekä makuja Vapesoul sähkötupakka tarjoaa. Lisäksi selviää miksi Vapesoul sähkötupakkaa ei löydy Suomesta. 

Mikä on vapesoul

Vapesoul on sähkötupakka- eli e-savuke-merkki, joka tarjoaa laitteita sekä nikotiinipitoisia että nikotiinittomia vaihtoehtoja varten. Heillä on laaja valikoima erilaisia makuja, jotta asiakkaat voivat valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Koska Suomen lainsäädäntö rajoittaa nikotiinipitoisten sähkötupakoiden myyntiä, Vapesoul ei ole saatavilla Suomen markkinoilla, mikäli se tarjoaa vain nikotiinipitoisia tuotteita.

Vapesoul sähkötupakat

Vapesoul tarjoaa kertakäyttöisiä ja ladattavia sähkötupakoita. Suosituimpia näistä kahdesta ovat Vapesoulin kertakäyttöiset sähkötupakat. Vapesoulin kertakäyttöiset sähkötupakat ovat +600 puffista aina 3000 puffiin. +600 puffin kertakäyttöisessä Vapesoul sähkötupakassa on 2ml nestesäiliö sekä 600Mah akku. 1500 puffin kertakäyttöisessä Vapesoul sähkötupakassa on 5ml nestesäiliö sekä 650Mah akku. Vapesoulilta löytyy V-Ciga malli joka on sikarin näköinen ja lisäksi se tarjoaa 3000 puffia mutta on ladattavalla akulla oleva malli. Eli jos puffi määrä nousee 3000 ja yli, niin laitetta pitää välillä ladata, että saa kaikki puffit laitteesta käytettyä. Akku tässä Vapesoulin V-Ciga mallissa on 850Mah ja nestesäiliö on 6ml. Vapesoul tarjoaa myös 5000-7000 puffin sähkötupakoita mutta ne ovat akkukäyttöisiä. Vapesoul tarjoaa seuraavia makuja kuten omena, mustikka, cola sekä minttu ja makuja kaikkiaan on noin 20. Myös jotkut 1500 puffin laitteet sisältävät latausportin. USB-latausportti löytyy Vapesoul sähkötupakan pohjasta. Nikotiinia Vapesoul sähkötupakoista löytyy 20-50mg väliltä. 

Vapesoul Smile 2

Vapesoul Smile II on erittäin suosittu sähkötupakka Vapesoul – tuoteperheessä. Vapesoul Smile II sisältää 1500 puffia, 5ml nestesäiliön, 650Mah akun sekä USB-latausportin. Makuvaihtoehtoja löytyy esimerkiksi: Sitruuna, cola, menthol ja jäinen banaani. Vapesoul Smile II on kompaktin kokoinen ja helppo kantaa mukana. Ainoana miinuksena laitetta saattaa joutua välillä lataamaan. Vapesoul Smile II värimaailma on erittäin hieno ja laitteita löytyy todella usean värisenä. Vapesoul Smile II on muodoltaan aika samanlainen kuin esimerkiksi: Hart Vape tai Elf Bar, ainoastaan runko on kantikas.

Kertakäyttöiset vapet ovat usein pieniä, sillä niissä ei tarvitse olla irrotettavia osia.

Vapesoul V-Mega

Vapesoul V-Mega on akullinen jopa 5000 puffin sähkötupakka. Vapesoul V-Megasta löytyy 800Mah ladattava-akku sekä 13ml nestesäiliö. Vapesoul V-Mega tarjoaa 25 eri makua kuten karpalo/mansikka, pina colada sekä mansikka vohveli. Vapesoul V-Mega on kokonsa puolesta hieman isompi kuin esimerkiksi 1500 puffin Vapesoul Smile II.  Vapesoul V-Mega kulkee kyllä mukana mutta täyttää taskun aika kivasti ja laitetta joutuu välillä lataamaan. 

Vapesoul Bebe

Vapesoul Bebe on kivan näköinen neliön mallinen 1200 puffin kertakäyttöinen sähkötupakka. Tosin tupakalle tämä laite ei näytä neon väreineen sekä muotoiluineen. Vapesoul Bebe sisältää 3ml nestesäiliön sekä 550Mah akun. Vapesoul Bebestä löydät 19 eri makua kuten esimerkiksi: Shampanja, jäätävä mansikka, kirsikka tai mansikka/kiivi. Vapesoul Bebe kulkee kivasti taskussa mukana vaikka laite onkin neliön mallinen. Vapesoul Beben pakkauksessa tulee mukana myös rannenauha, joka estää laitteen tippumisen kädestä. 

Vapesoul Monster 

Vapesoul Monster on nimensä mukainen hirviö sähkötupakka. Vapesoul Monster tarjoaa jopa 7000 puffia, 1000Mah akun sekä 16ml nestesäiliön. Makuja tästä Vapesoul hirviöstä löytyy jopa 32 kpl ja osa niistä on hieman erikoisia kuten esimerkiksi: suklaa kakku, gin tonic, aloe viinirypäle, cappuchino maapähkinä ja näiden lisäksi löytyy liuta tavallisempia makuja kuten esimerkiksi: jäätävä mango, mustikka ja jäätävä mansikka. Vapesoul Monster on todella iso laite ja vaatii vähän isomman taskun mahtuakseen sinne, sekä lisäksi laitetta joutuu lataamaan. 

Vapesoul Opera

Vapesoul Opera on yksi pienimmistä Vapesoul tuoteperheen kertakäyttöisista sähkötupakka tuotteista. Vapesoul Opera tarjoaa max 600 puffia, 2ml nestesäiliön ja akku on 400Mah. Maut Vapesoul Operassa ovat aika samat kuin muissakin Vapesoulin tuotteissa kuten esimerkiksi: jäätävä mansikka tai vaikkapa mustikka. Mutta Vapesoul Operan erottaa siitä muista tuoteperheen tuotteista, että ne ovat erittäin värikkäitä ja kivasti kuvioituja. Pienen kokonsa vuoksi, Vapesoul Opera sähkötupakoita mahtuu useampi mukaan. 

Vapesoul Mini Smile 

Vapesoul Mini Smile ei välttämättä ihan ole nimensä mukainen sillä, se tarjoaa 800 – 1200 puffin kertakäyttöisiä sähkötupakoita, nestesäiliö on 2ml ja akku 400Mah. Vapesoul Mini Smile sähkötupakan maut ovat myöskin tuttuja edellä mainituista, eli löytyy esimerkiksi: mustikkaa, jäätävää mangoa ja vaikkapa mansikkaa. Vapesoul Mini Smile kulkee kompaktin kokonsa vuoksi helposti mukana. 

Vapesoul Xtra 

Vapesoul Xtra on ladattava kertakäyttöinen sähkötupakka. Vapesoul Xtra tarjoaa noin 2000 puffia, nestesäiliö on 6ml ja akku 650Mah. Vapesoul Xtra tarjoaa tutun makumaailman, löytyy esimerkiksi: Cola, viinirypäle tai vaikkapa mango. Myöskin Vapesoul Xtraa löytyy useissa kivoissa väreissä. Kokonsa puolesta Vapesoul Xtra ei ole isoin ladattava kertakäyttöinen sähkötupakka ja niitä kulkee vaikka pari mukana. Miinuksena tulee jälleen lataamisen vaiva jos tarve sitä vaatii. 

Vapesoul Super Mini

Vapesoul Super Mini tarjoaa 600 puffia ja siitä löytyy 2ml nestesäilö sekä 400Mah akku. Myös Vapesoul Super Ministä löydät kivoja eri värejä kuten keltaista sekä puna/sinistä. Maku maailta on jälleen sama Vapesoul Super Minissä kuin muissakin Vapesoul tuoteperheen sähkötupakoissa, kuten esimerkiksi: Ananas, mansikka ja vaikkapa jäätävä viinirypäle. Kokonsa puolesta Vapesoul Super Minejä kulkee useampikin matkassa. 

Miksi Vapesoul on niin suosittu brändi

Vapesoul on suosittu brändi koska he ovat tehneet laajan valikoiman sähkötupakka laitteita, makuskaala on laaja ja lisäksi maut ovat erittäin hyviä, laitteiden toimivuus on hyvä ja puffit ovat riittoisia. Kiitosta saa myös Vapesoul sähkötupakoiden värimaailma. Värimaailmassa on uskallettu käyttää kirkkaita värejä ja kuviointi osissa Vapesoulin sähkötupakoissa on erittäin hienosti onnistunutta. Vapesoul siis tarjoaa jokaiselle jotakin. Toivottavasti Vapesoul kehittäisi nikotiinittoman mallin niin pääsisimme mekin Suomessa käsiksi Vapesoulin tuoteperheeseen. 

Mikä on kertakäyttöinen vape

Kertakäyttöinen vape on heti käyttövalmis sähkötupakka. Eli sitä ei tarvitse täyttää tai ladata. Kertakäyttöinen vape heitetään roskakoriin kun siitä loppuu akku tai neste. Kertakäyttöisiä vapeja saa 500 puffista aina 7000 puffiin saakka. Isommat puffi määrän omaavat kertakäyttöiset vapet tarvitsevat latausta välillä, että kaikki puffi määrä saadaan irti.  

Parhaat nikotiinittomat vapet vapesoulin tilalle

Parhaat nikotiinittomat vapet Vapesoulin tilalle ovat ehdottamasti Elf Bar sekä Hart vape. Elf Bar sekä Hart ovat nikotiinittomia vapeja ja heiltä löytyy useita kivoja makuja. Myöskin toimivuuden takia, ne ovat parhaat nikotiinittomat vaihtoehdot Vapesoulille. Elf Bar tarjoaa 1500 puffin vapeja ja Hart Vape +700 puffia.
– Elf Baria pääset tilaamaan tästä!
– Hart Vapea pääset tilamaan tästä! 

Samankaltaiset artikkelit