Kertakäyttöisen vapen käyttö

Kertakäyttöisen vapen käyttö

Kertakäyttöisten vapejen käyttö on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi asiakkaalle, joka varmasti on yksi syy niiden suureen kysyntään. Ylimääräisten painikkeiden puuttuminen ja nesteiden kanssa taistelu saa jäädä historiaan siirryttyäsi kertakäyttöisten vapejen maailmaan.

Miksi vaihtaa rööki vapeen?

Kertakäyttöisen vapen käyttö verrattuna tupakkaan tai nuuskaamiseen on verrattain terveellisempää. Suurin osa syöpää aiheuttavista osista on tupakassa, eikä nikotiinissa. Sähkötupakan nesteessä tupakkaa ei ole lainkaan, vaan nesteestä löytyy vain nikotiini makuaineiden lisäksi. Tupakkaan verrattuna sähkötupakan käyttö on siis paljon terveellisempää.

Nikotiinittomissa vapeissa nikotiinia ei ole lainkaan, joten voit nauttia huoletta maukkaista höyryistä! Verkkokaupassamme ei myydä lainkaan nikotiinillisia vapeja.

Mitä pakkaus sisältää

Jokainen nikotiiniton sähkötupakkamme on pakattu omaan pakkaukseensa, joka suojaa tuotetta kuljetuksessa. Jotta myymämme tuotteet olisivat mahdollisimman hygienisiä on jokaisen vapen suuaukon ja ilma-aukon edessä silikonista valmistetut suojat. Tämän lisäksi vape on vielä suljetussa pussissaan, jotta ulkopuolinen lika ei pääse kosketukseen vapen kanssa.

Suojauksen lisäksi pakkauksessa on kyseiselle tuotteelle suunnattu ohjeistus käyttöä varten ja mahdollisia varoituksia ja huomiotekstejä varten. Löydät dokumentista myös tuotteen tekniset tiedot ja valmistajan.

Miten aloittaa vapen käyttö?

Kertakäyttöisten vapejen käyttö eroaa paljon edukseen monimutkaisemmista ”modeista” tai ”podeista”. Pääset käyttämään tuotetta heti pakkauksen poistamisen jälkeen

  1. Avaa pakkaus suojamuoveistaan ja ilma-aukkoja ymäröivistä silikoneista.
  2. Ennen käytön aloitusta lue mukana tuleva tuoteseloste hyvin ja noudata mahdollisia estoja ja huomautuksia. Älä koskaan käytä rikkinäistä tuotetta.
  3. Pidä tuotetta kädessäsi niin, ettei tuotteen pohjassa oleva ilma-aukko peity. Aseta vapen suuosa huulillesi ja ime vapea rauhallisesti. Vapesta pitäisi kuulua porisevaa tai suhisevaa ääntä. Nauti höyryistä.
  4. Säilytä tuote pystyasennossa, viileässä ja poissa suorasta auringonvalosta. Voit suojata vapen esimerkiksi pienellä pussilla mahdollisen kuljetuksen aikana.
  5. Kun vapen tankki tai akku loppuu, kierrätä vape asianmukaisesti ja avaa uusi pakkaus.

Kertakäyttöisen sähkötupakan lataaminen.

Kertakäyttöisen vapen tankkia tai akkua ei lähtökohtaisesti ole suunniteltu ladattavaksi tai täytettäväksi sen rakenteen takia. Emme siis suosittele kertakäyttöisten vapejen lataamista.

Vapea on hankala imeä. Mitä teen väärin?

Yleisin syy siihen, että höyryä ei tule johtuu vapen pohjassa olevan ilma-aukon peitosta. Varmista, että et estä sormella ilmaa kulkemasta ilma-aukosta sisään. Poista myös vapea suojaavat silikoniset suojat ennen käyttöä.

Huomiovalo vapessa vilkkuu kun yritän käyttää tuotetta.

Kun tuote toimii kuten pitäisi, merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti koko kätön ajan. Jos taas merkkivalo vilkkuu voi kyseessä olla akun loppuminen tai nestesäiliön tyhjeneminen.

Kertakäyttöisen tupakan kierrättäminen.

Kun kertakäyttöisen vapesi akku tai nestetankki on loppu, täytyy laite kierrättää asianmukaisesti. Sähkötupakan kierrättäminen on kuitenkin helppoa ja löydät siihen ohjeet sille varatusta blogitekstistä. Muistathan kierrättää käyttämäsi vapen oikein. Kun aika uudelle vapelle tulee taas, nappaa alta kysytyimmät vapemme ostoskoriisi!

Samankaltaiset artikkelit